Boekhouding

Slaap op uw twee oren…

Vertrouw uw boekhouding toe aan uw persoonlijke accountant van ADRIE. Wij zorgen dat de vereiste aangiftes en documenten correct en tijdig worden voorbereid en ingediend. Hierdoor krijgt u als ondernemer alle tijd en handen vrij om u volledig op uw kernactiviteiten te concentreren.

Elke klant bij ADRIE krijgt een persoonlijke accountant toegewezen. Deze financieel expert is uw rechtstreeks aanspreekpunt voor alle vragen. Samen met zijn/haar administratieve medewerkers volgt hij/zij uw onderneming financieel, fiscaal en boekhoudkundig van kortbij op.

Wij nemen uw volledige boekhouding op ons

Wij zorgen voor al uw financiële verplichtingen en aangiftes:

  • Boekhoudkundige verwerking van alle facturen en rekeninguittreksels
  • BTW-aangiftes per maand of per kwartaal
  • Aangifte van vennootschaps- en personenbelasting
  • Voorafbetalingen van vennootschapsbelasting
  • Jaarlijks neerleggen van de jaarrekening en balans

Voor het boeken van de facturen maken we graag afspraken op maat. Indien gewenst kan u, mits de nodige toelichting door ons, deze klus ook zelf klaren.

Uw steun en toeverlaat bij fiscale controles

Bij controles of de procedures door de fiscus nemen wij uw vertegenwoordiging op ons. Wij zorgen voor de nodige toelichting en verdediging waar nodig.

U bent altijd welkom!

Wij bespreken jaarlijks met u de tussentijdse resultaten en ons voorstel voor de jaarrekening. Uw persoonlijke accountant geeft u op deze momenten alle toelichting in klare en heldere taal.

Wilt u meer overleg? Geen probleem, wij staan altijd voor u klaar. Tussentijds kan u ons steeds telefonisch of per mail bereiken met al uw financiële of bedrijfseconomische vragen.

Een grote investering in het vooruitzicht? U wilt de overdracht van uw onderneming/patrimonium bespreken? Wij geven u graag fiscaal advies op maat.

ADRIE uit Arendonk werkt als accountancy- en boekhoudkantoor voor talrijke klanten uit de ruime regio Kempen.
Dit omvat de regio’s Turnhout, Geel, Mol, Herentals, Retie, Dessel, Kasterlee, Balen,….

Maak uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek